Hipostatik Senfoni Etkinligi İlk Temizlemede pPimogems Kazanın

Genel
Yorum
327 Görüntü
2021/01/17

Yazar Hakkında

back in town babby.
Mevcut Yazı :

Etkinlik sırasında Gezginler, etkinlik Alanına gidebilir ve puan biriktirmek için daha önce hiç görülmemiş Saf Hipostalara meydan okuyabilir. Toplam puanınız belirli bir miktara ulaştığında, etkinliğe özel isim kartı stili "Kutlama: Hipostaz" ve diğer ödülleri talep edebilirsiniz. Meydan okumayı ilk kez tamamladığınızda, Primogemler ile de ödüllendirileceksiniz.





〓Olay Süresi〓 2021/01/16 10:00:00 - 2021/01/31 03:59:59





"Uygunluk" Macera Sıralaması 20 veya üstü





〓Olay Ayrıntıları〓





● Etkinlik başladığında, yedinci güne kadar her gün yeni bir meydan okuma açılacak ve bu süre sonunda tüm görevlerin kilidi açılacaktır.





● Görevlere başlamadan önce, özel savaş efektlerine sahip farklı zorluk seviyeleri ve Çeşitlemeler arasından seçim yapabilirsiniz. Meydan okumayı geçtikten sonra alınan puan miktarı, seçilen Varyasyona ve zorluk seviyesine bağlıdır.





● Gezginler, yarışmaya tek başlarına veya İşbirliği ile katılmayı seçebilirler.





● Etkinlik sırasında, Yolcular yeni bir yüksek puan belirlemeye çalışmak için aynı aşamada birden çok kez mücadele edebilir. Toplam puanınız, tüm zorluk aşamalarındaki yüksek puanınızın toplamıdır. Toplam puanınız belirli bir miktara ulaştığında, ilgili ödülleri talep edebilirsiniz. ※ Etkinlik sona erdikten sonra, birikmiş puanlarınız kaybolacak ve daha fazla ödül talep edemeyeceksiniz. Ödülleri zamanında aldığınızdan emin olun.





〓Ödüller〓













Web sitemizde çerezler kullanılmaktadır. Daha fazla bilgi için Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.
Mevcut Oyuncu Sayımız
1619
Haberler
Fatsa'da Türk Halk Müziği konseri yapıldı.
The Witcher 3 Patch 4.01 Güncellemesi
Bu aramizdakioyuncu.com platformun Tüm Hakları Saklıdır. [email protected] +905370585150